Etusivu Kielikurssit E-kielikurssit Tarjoukset Kuuntele ääninäyte Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Eniten ostetut
Japanin kielikurssi, peruskurssi Univerb Japanin kielikurssi, peruskurssi Univerb
34.90€
Tuhattaiturin äänisanakirja japani Tuhattaiturin äänisanakirja japani
23.90€
Transparent Japanese Now Language Course Transparent Japanese Now Language Course
88.90€
Maksutavat

Tuotteen tiedot

Japanin kielikurssi, peruskurssi Univerb

34.90€
Valmistaja Univerb
Toimitusaika 3-4 päivää

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


HELPOIN TAPA OPPIA JAPANIA! KUUNTELE - TOISTA - OPI!

Tällä Japanin kielikurssilla opit nopeasti ja helposti puhumaan, ymmärtämään ja lukemaan japania. Opiskele japania milloin vain - ja missä vain! Tätä CD-kielikurssia on helppo kuunnella vaikka autoa ajaessa, kotitöitä tehdessä, illalla ennen nukkumaan menoa tai vaikkapa mp3-soittimesta lenkillä. Voit käyttää hyväksesi kaiken ajan - ja mikä parasta, opit samalla uuden kielen tai palautat mieleesi aiemmin oppimasi jo unohtuneen kielen.

Näin helppoa on kielen opiskelu:

KUUNTELE - kuulet lauseen cd-levyltä suomeksi ja sen jälkeen kaksi kertaa japaniksi.
TOISTA - toistat omaan tahtiisi ja opit japanin kielen oikean ääntämisen.
OPI - vain muutaman harjoituskerran jälkeen voit jo käyttää uutta kieltäsi. 

Voit myös seurata äänitteitä harjoitusvihoista. Kielikurssiin kuuluu 3 cd-levyä sekä japaninkielinen ja suomenkielinen harjoitusvihko.  

Tämä Japanin peruskurssi on itseopiskelukielikurssi, joka auttaa sinua ymmärtämään, lukemaan ja puhumaan japania. Kielikurssin avulla opit nopeasti ja helposti mm. tavallisia sanontoja ja käyttökelpoisia ilmaisuja erilaisiin tilanteisiin ja keskeisiä matkailuun liittyviä ilmauksia. Lisäksi opit aikaan, viikonpäiviin, säähään, ruokailuun, ostoksiin sekä asiointeihin liittyvää sanastoa. Japanin kielikurssis auttaa rakentamaan hyvän perussanaston matkailijalle ja siitä onkin välitöntä hyötyä esimerkiksi ulkomaanmatkoilla. Kielikurssi soveltuu vasta-alkajille ja kertausta kaipaaville.

Tätä erinomaista CD-kielikurssia on helppo kuunnella vaikka autossa tai mp3-soittimesta lenkillä. Japanin kielikurssin avulla pääset helposti uuden kielen alkuun tai voit verestää vanhaa kielitaitoasi. Japanin kielikurssi rohkaisee sinua puhumaan ja jo hyvin nopeasti huomaat osaavasi japania.

Japanin kielikurssiin kuuluu 3 CD-levyä, joissa on noin kolme tuntia äänitettyä opetusta. Mukana saat kaksi kurssivihkoa ja minikieliopin, joka esittelee japanin tärkeimmät kielioppisäännöt. Japanin kielikurssissa keskitytään puhuttuun kieleen, ja siksi pääpaino on puhutussa materiaalissa. Kuuntele sitä niin usein kuin voit joko tekstivihkoa apuna käyttäen tai ilman. Helpointa on opiskella vähän mutta usein.

Voisiko japanin kielen opiskelu olla helpompaa!

Tämän kielikurssin avulla opit nopeasti ja helposti mm. tavallisia sanontoja ja käyttökelpoisia ilmaisuja erilaisiin tilanteisiin ja keskeisiä matkailuun liittyviä ilmauksia. Lisäksi opit aikaan, viikonpäiviin, säähään, ruokailuun, ostoksiin sekä asiointeihin liittyvää sanastoa. Japanin kielikurssista on välitöntä hyötyä esimerkiksi ulkomaanmatkoilla. Kielikurssi soveltuu vasta-alkajille ja kertausta kaipaaville.

Tätä CD-kielikurssia on helppo kuunnella vaikka autossa tai mp3-soittimesta lenkillä. Japanin kielikurssin avulla pääset helposti uuden kielen alkuun tai voit verestää vanhaa kielitaitoasi. Japanin kielikurssi rohkaisee sinua puhumaan ja jo hyvin nopeasti huomaat osaavasi japania.

Japanin kielikurssiin kuuluu noin kolme tuntia äänitettyä opetusta kolmella CD-levyllä. Mukana saat kaksi kurssivihkoa ja minikieliopin, joka esittelee japanin tärkeimmät kielioppisäännöt. Japanin kielikurssissa keskitytään puhuttuun kieleen, ja siksi pääpaino on puhutussa materiaalissa. Kuuntele sitä niin usein kuin voit joko tekstivihkoa apuna käyttäen tai ilman. Helpointa on opiskella vähän mutta usein.

Voisiko japanin kielen opiskelu olla helpompaa!

 

 Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
Portugalin kielikurssi, peruskurssi Univerb
Portugalin kielikurssi, peruskurssi Univerb
Tuhattaiturin äänisanakirja ruotsi
Tuhattaiturin äänisanakirja ruotsi
Turkish PDQ Language Course
Turkish PDQ Language Course
Tuhattaituri Espanja keskustelu
Tuhattaituri Espanja keskustelu
Englannin syventävä kielikurssi, Univerb
Englannin syventävä kielikurssi, Univerb
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tarjoukset
Englanti peruskurssi, intensiivikielikurssi Englanti peruskurssi, intensiivikielikurssi
29.90€  42.90€
Englannin kielikurssi, peruskurssi Berlitz Englannin kielikurssi, peruskurssi Berlitz
34.90€  39.90€
Avain Espanjaan kielikurssi Avain Espanjaan kielikurssi
39.90€  46.90€
Tietosivut
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite:
Salasana:
Tilaa uutiskirje
Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja pysyt aina ajan tasalla.